top of page

Min tilgang

the concept of nerve cells and nerve endings in the brain.jpg

Min tilgang

Jeg arbejder ud fra en psykodynamisk tilgang, hvor vi forsøger at forstå de underliggende problemer frem for de enkelte symptomer. 

Psykodynamisk terapi handler om at få en forståelse for de relationelle mønstre, der udspiller sig i dit liv. Vi har ofte nogle måder at danne relationer til andre mennesker på, som gentages fra fortiden til nutiden, bl.a. i rummet hos din terapeut. Vi forsøger at finde ud af, hvilke mønstre der er gode, og hvilke der er mere destruktive for dig. Desuden handler psykodynamisk terapi også om at arbejde med de forsvar, som du har udviklet til at håndtere angst i dit liv. Jeg er meget optaget af de psykologiske mekanismer, der udspilles her og nu, dvs. hvad der sker i terapirummet.

Særligt er jeg også interesseret i at inddrage eksistentielle terapi. Bl.a. har jeg fokus på, hvordan det påvirker vores selvopfattelse, og hvordan vi forholder os til vores egen aldringsproces, når vi bliver ældre og går igennem livets forskellige faser. Måske tiden er fløjet afsted, uden vi har forholdt os til, hvad vi gerne vil med vores liv, måske vi rammes af sygdom eller måske vi opdager, at vi ikke er unge for evigt. Det kan være et angstfyldt emne at tænke på, og derfor noget mange undgår. Jeg tror dog på vigtigheden af at stoppe op og overveje disse svære emner for at blive bevidst om, hvad vi ønsker at få ud af vores liv, og hvordan vi gerne vil leve det, når nu vi kun har det ene.

Som psykolog er jeg desuden dækket af tavshedspligt jævnfør Psykologloven.

bottom of page